Puistorata aivan kaupungin keskustassa. Korkeuserot, vaihtelevan mittaiset väylät, puut, ob:t ja mandot kehittävät lähipeliä eikä täysillä heittämällä pärjää. Aloittelijoille sopiva rata, jossa on hyvät opasteet ja aktiivista porukkaa.
 
Myllymäen 9-väyläinen puistorata sijaitsee aivan Kankaanpään kaupungin keskustassa. Parkkipaikkana käytetään lukion parkkipaikkaa 10m päässä ykkösväylän tiistä. Kauppoja ja kahviloita on myös ihan radan vieressä.
 
Perusrata on helppo, jossa kokenut metsästää pakkokakkosia, mutta aloitteljalle tarjoaa hyvän harjoitteluhaasteetta. Väylillä on mittaa 50-120 metriä, ja ne ovat pienelle radalla yllättävän vaihtelevia. Kahdella ensimmäisellä väylällä on selkeät korkeuserot, muut ovat tasamaalla. Parilla väylällä on pakollinen mando turvallisuutta takaamassa, useimmilla väylillä on puita huteja takaamassa.
 
Myllymäki on syksyllä 2009 rakennettu kaupungin ensimmäinen rata, mutta käyttäjiä on jo paljon, ja viikkokisatoiminta on vilkasta. 2009 heitettiin viikkokisoja aina viikonloppuisin hiukan normaalia rataa pidemmällä radalla. Puistossa on 2 extrakoria kisatarkoitukseen ja heittopaikkoja voidaan vaihtaa suht helposti.
 
Samassa puistossa, selvästi vaikeammilla lay-outeilla heitettiin 2009 syksyllä myös kaupungimestaruuskisa ja kansallisen talvisarjan Karvalakkikisa.
 
Perusradan par on 28 heittoa (eli yksi par4).
 
Radan alueella on kävelytie, joten silmät kannattaa pitää auki erityisesti väylällä 8 ja tietysti muutenkin. Rataa ylläpitää kaupungin puistotoimi, sekä Tomoottajat.